Явно не схвана смисъла.Прочети първия пост на темата, после втория.Човека иска да си купи 156 бензин, не дизел не вагина не бмв не да го отказваме и искаше съвет на какво да наблегне при огледа.Преди два-три месеца един пита и повече не се обади и няма и да се обади дори само да се похвали.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Покупка на бензинова алфа 156?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеЯвно не схвана смисъла.Прочети първия пост на темата, после втория.Човека иска да си купи 156 бензин, не дизел не вагина не бмв не да го отказваме и искаше съвет на какво да наблегне при огледа.Преди два-три месеца един пита и повече не се обади и няма и да се обади дори само да се похвали.Now: 156 2.5 V6 24V
Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.
Comment
-
С моята реших да си направя малък експеримент,и от както е попаднала в моите ръчички преди 8 години,без изобщо да знам какво са правили "жабарите" преди това,до ден днешен абсолютно нищо не е сменяно по ангренажната група(вкл. и водна помпа).Експериментът продължава...Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+
Comment
-
Първоначално публикувано от radiboy Покажи съобщениеС моята реших да си направя малък експеримент,и от както е попаднала в моите ръчички преди 8 години,без изобщо да знам какво са правили "жабарите" преди това,до ден днешен абсолютно нищо не е сменяно по ангренажната група(вкл. и водна помпа).Експериментът продължава...
Сигурен ли си че е с двигател на алфаДа не е на гаска и ти да си мислиш че караш алфа
SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от radiboy Покажи съобщениеС моята реших да си направя малък експеримент,и от както е попаднала в моите ръчички преди 8 години,без изобщо да знам какво са правили "жабарите" преди това,до ден днешен абсолютно нищо не е сменяно по ангренажната група(вкл. и водна помпа).Експериментът продължава...Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Майтапа настрана,сменял съм съединител,окачване(отпред),хидравлична помпа,бензинова помпа(няколко пъти),свещите ги смених щото си нямах друга работа(старите работят перфектно),лагери на алтернатор,биелни лагери и т.н.По ангренажа нищо няма да пипна,веднъж е презацепван с пети,бяха избягали два зъба,ремъкът ми се видя като нов,ролките също.На бившата ми кола(фиат типо),съм сменил(изхвърлил)толкова здрави ремъци и ролки,че чак се чудя къде ми е бил акълът.Фиата още се кара и хората изобщо не знаят какво е ангренажен ремък и има ли той почва у нас!?Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+
Comment
-
Първоначално публикувано от radiboy Покажи съобщениеМайтапа настрана,сменял съм съединител,окачване(отпред),хидравлична помпа,бензинова помпа(няколко пъти),свещите ги смених щото си нямах друга работа(старите работят перфектно),лагери на алтернатор,биелни лагери и т.н.По ангренажа нищо няма да пипна,веднъж е презацепван с пети,бяха избягали два зъба,ремъкът ми се видя като нов,ролките също.На бившата ми кола(фиат типо),съм сменил(изхвърлил)толкова здрави ремъци и ролки,че чак се чудя къде ми е бил акълът.Фиата още се кара и хората изобщо не знаят какво е ангренажен ремък и има ли той почва у нас!?
Тогава как ще обясниш че някои хора, късат ремък?SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Те някои хора късат и верига.Стига с тез градски легенди за ТS моторите имам 2 Spidera от 9 години как така не смених дебитомер, ламбда, вариатор, не рязах пин да не забива муцуна, да пали от втория път.Еми защото си карам колите и не ги бъзикам по цял ден и да искам от 150 коня да ги направя 300 коня.
Comment
-
Първоначално публикувано от ZaRoo Покажи съобщениеТе някои хора късат и верига.Стига с тез градски легенди за ТS моторите имам 2 Spidera от 9 години как така не смених дебитомер, ламбда, вариатор, не рязах пин да не забива муцуна, да пали от втория път.Еми защото си карам колите и не ги бъзикам по цял ден и да искам от 150 коня да ги направя 300 коня.Alfa Romeo 159 1.9 16V SW
Comment
-
Първоначално публикувано от GammaRay Покажи съобщениеЕдин нормален човек в този форум!
Първоначално публикувано от ZaRoo Покажи съобщениеТе някои хора късат и верига.Стига с тез градски легенди за ТS моторите имам 2 Spidera от 9 години как така не смених дебитомер, ламбда, вариатор, не рязах пин да не забива муцуна, да пали от втория път.Еми защото си карам колите и не ги бъзикам по цял ден и да искам от 150 коня да ги направя 300 коня.
Comment
-
Благодаря GammaRay.
---------- Post added at 20:50 ---------- Previous post was at 20:38 ----------
Да като другата простотия задължително на ТS да се премести изключвателя на 7400 оборота и мотора ставал вечен да докато ти вземат парите, нека колегите да кажат които са с тази екстра ,иначе по принцип съм съгласен с теб.
Comment
-
Извинявам се,но забравих да кажа,че колата никога не е карана на газ,което според мен е МНОГО важно!Иначе според мен,недостатъците на модела(156 1.8,бензин)са:голямо собственно тегло,липса на 6-та предавка,и ускорение(или по скоро изобщо го няма) в ниските обороти.Двигателят е перфектен,за окачване съм се наслушал,тенекията ми не е мръднала.
---------- Post added at 22:16 ---------- Previous post was at 22:09 ----------
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеТогава как ще обясниш че някои хора, късат ремък?Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+
Comment
Comment